Resort 2019: Erdem

Търсейки истината скрита зад зараждането на колекцията Resort 2019 на Ердем, намираме интересната релация от живота на дизайнера с турски произход. Именно става дума за фамилните отношения организирани в двойки близнаци. Ердем е близнак, който ще се жени за близнак, който има братя близнаци… Страната родова линия вдъхновява концептуалния подход на дизайнера създаващ психологически пейзаж.

Колекцията е представена в поредица кадри с фиктивни близнаци облечени по сходен начин. В творенията си Моралиоглу се заиграва с лекотата и свободата на ефирните материи, ретро образите на модата и консервативното. Опусът обхваща шифонени ризи, рокли, копринени поли, дори и два костюма в различна стилистика.

Трапецовидните форми, буфан ръкавите, А силуетите и веревните поли са акцентирани с кадифени ленти завързващи се в панделки, консервативни чорапки, пухкави шапки, волани, ретро обувки и високи ръкавици.

Произведенията на Ердем обхващат леко мрачна цветова гама, обединила сивото, синьото, черното, тъмното зелено, оранжевото, мръсното бяло и бледо розовото. На базата на определените цветове, колекцията предлага и десенирани тъкани с акценти на цветя.

Цялостен поглед върху близначките на Ердем, в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia