Седмичен ХОРОСКОП - 11.06 - 17.06

Astro преди 5 години

Меркурий навлиза под знака на Рака от 12-ти до 29-ти юни. Този аспект е фокусиран в чувствата, в най-дълбоките ни желания. Ракът е емоционална зодия, а в комбинация с Меркурий оказва голямо влияние върху отношенията ни. Сега много от нас ще се опитат да се справят с проблемите си с разговори, а също и да пробиват пътя си по този начин. Възможно е да се появи нуждата от разкриване пред някого. Чувствата ще се изразят отвън. Това е и чудесен момент за размисли. Ако досега сте били несигурни и неориентирани за това, което искате, то сега засилената ви емоционалност ще бъде най-добрата интуиция. Просто се запитайте как се чувствате относно всичко и веднага ще сте наясно кое си заслужава и кое не.

На 13-ти юни ни очаква Новолуние в близнаци, което прокарва нови мисли и идеи в съзнанието ни. Очите ни са отворени за новото, а душата ни – за неизпитаното. Сега ще се появи засилен стремеж към нови открития, вдъхновение и емоции. Познатото ни завлича в омагьосания си кръг, а ние искаме да излезем от него, за да почерпим от многообразието на света с пълни шепи. Сега е перфектният момент да правите планове за бъдещ просперитет. В момента хоризонтът, през който разглеждате света, ще бъде много по-богат.

Венера навлиза в Лъв от 13-ти юни и ще остане там чак до 10-ти юли. Това извежда по-„игривата“ страна на любовната природа. Венера представлява израза на любовта, обичта, магнетизма и усъвършенстването. В знака на Лъва тя изкарва на преден план желания и нужди, свързани с лично внимание, вълнение, флирт и забавления. Добрата новина е, че магнетизмът е една от най-характерните черти на Лъва, поради което няма да бъде трудно да бъде спечелено желаното внимание и любящите жестове, за които в момента ще жадуват много от нас.

Хороскоп

Още от Astro