Седмичен ХОРОСКОП - 11.06 - 17.06

Astro преди 5 години

ЛЪВ 24.07 – 23.08

През тази седмица Лъвовете ще завържат полезни за тях контакти. Предстоят ви много срещи, които ще дойдат както чрез работата ви, така и чрез вашите приятели и познати. Контактите ще окажат благоприятно влияние върху ваши планове, а кореспонденцията с определени хора ще ви подари нови идеи и вдъхновение.
В любовта събитията ще бъдат непредсказуеми за вас. Независимо дали сте току що встъпили във връзка, или имате дългогодишна такава, няма да знаете накъде вървят нещата. Това важи и за необвързаните представителки на зодията, които се чудят дали ще успеят да превърнат определени отношения в нещо повече. Остава ви да чакате и да видите какво ще се получи.
Ако пътувате, уверете се, че всичко е изрядно около тези ваши планове. Възможно е да забравите нещо важно от невнимание, а това да развали всичко.

В понеделник и вторник навлизате в една по-консервативна фаза на собственото ви Аз. Това няма да трае дълго, но в конкретния момент ще се нуждаете от подобен тип перспективност.
От сряда до петък сте вече по-наясно със себе си. Старайте се да подхождате възможно най-дипломатично в ситуациите, в които попадате.
През уикенда ще смените темпото на ежедневието си, а тази промяна ще ви подейства по вълнуващ начин.
 

Хороскоп

Още от Astro