Седмичен ХОРОСКОП - 11.06 - 17.06

Astro преди 5 години

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Тази седмица ще срещне представителките на зодия Везни с трудни по характер хора, които ще направят ежедневието им по-напрегнато. Използвайте любезността и тактичността си. Това може да помогне в такива ситуации. Като цяло се налага да бъдете предпазливи в отношенията си с хора, с които работите или имате съвместни професионални интереси. Не можете да си позволите да изпуснете своя шанс. Старайте се да бъдете коректни, а ако срещнете от другата страна тъкмо обратното, то кажете открито, че не можете да бъдете въвлечени в това.
Ако пътувате, то може да има известни затруднения, но ще успеете да стигнете до целта си. Бъдете стриктни организационно, за да предвидите колкото е възможно повече грешки.

В началото на седмицата имате нужда да се погрижите за себе си. Забързаното ежедневие не ви оставя време за елементарни неща. Не правете компромиси с храненето, съня и спорта.
От сряда до петък ще откриете баланс между всички аспекти в живота ви. Това са и перфектни дни за отдаване на творчески занимания и отдих. Можете да пътувате и да се потопите в изкуството или природната красота.
През уикенда ще възобновите стари взаимоотношения.
 

Хороскоп

Още от Astro