Следва

Baby #2: Хилари Дъф е бременна

Как Меган наруши ОТНОВО кралския протокол

Here we go again...

Celebrities преди 5 години

Меган се увери, че дебютът й на балкона на Бъкингамския дворец ще бъде запомнен дъгло.


По време на традиционния парад Trooping the Color, в чест на рождения ден на кралицата, съпругата на принц Хари се появи в очарователен ансамбъл решен в нежно розово. Уви, обаче, с тази си визия Меган за пореден път наруши кралския протокол.


По неписани закони дамите от знатното семейство не би следвало да разголват раменете си или пък да носят дизайни, които показват тази част от тялото.

Въпреки че Кейт редовно залага на рокли с ръкави до лакътя, подобно на принцеса Даяна, Маркъл избра да дебютира с костюм, без презрамки, дело на Carolina Hererra, допълнен с шапка на Филип Трейси, разбира се.

Малко преди сватбата й с принц Хари бе съобщено, че бившата актрисата учи правилата на етикет по нареждане на кралица Елизабет, но що се отнася до облеклото - то Меган явно върло ще защитава правото си на свободен избор.


More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.