Следва

The best of Resort 2019 vol.2

Shoeaholic: MUST HAVE обувките на сезона! vol.2

Подобно на разходката из пролетните модели на Deichmann, с която се поглезихме в началото на месец май, и днес се отправяме към магазина на бранда в Сердика Център.

Shopping преди 5 години

Няма да крием, идеята на начинанието е доста сходна - чиста доза дамско забавление, посветено на най-сладката тема - обувките.

И защото само един чифт никога не е достатъчен, днес ще пазаруваме от всичко по много. Водещата линия при интересния и задоволителен подбор са, разбира се, тенденциите, които с удоволствие си припомняме и следваме тук.



В галерията горе попадат задължителните за Пролет/Лято 2018-та дизайни, сред които смело се открояват изобилстващите сандали в букет от стилистични интерпретации. Равни, на платформа, с висок или удобен за забързаното ежедневие среден ток, както и още в модерния за сезона прочит на чехлите, сандалите на Deichmann не ни оставят безпристрастни. Освен основния за лятото силует, включваме и няколко незаменими предложения за равни ежедневни обувки под формата на пантофки, еспадрили и деликатен намек за романтични сникъри, но и още такива, предразполагащи към коктейлна рокля и чаша просеко в ръка>>


Разбира се, всеки модел може да закупите и онлайн от www.deichmann.com, както и във филиалите на Deichmann в цялата страна.


More Shopping