Следва

Да или Не: Розовите Triple-S

Trend Report: Тишъртът Versace

[verˈsaːtʃe]

All fashion преди 5 години

Логоманията е своеобразният „тренд на трендовете“, властващ както на котешката пътечка, така и в стрийт стайл секцията през последните три сезонна. Всеки следващ сезон наблюдаваме все по-голямо изобилие от размери, цветове, шрифтове и начини на поднасяне, а откъм съчетания и аутфити, възможните комбинации са просто безбройни.

Едни от най-големите привърженици на манията сред дизайнерите в подчертано луксозния сектор са Алесандро Микеле за Gucci, Карл Лагерфелд и Силвия Фенди за Fendi и Демна Гвасалия за Balenciaga, като не може да не отбележим факта, че моделите им се радват на огромна популярност, започвайки от чанти и hoodie-та, та чак до натрапчиво брандирани чорапи.

Трендът се завръща на подиума след дълго отсъствие на модната сцена и дори отричане от някои модни insider-и. В днешния тренд report съсредоточаваме вниманието си върху един от пионерите в логоманията италианската къща Versace и определен модел, който сме твърдо убедени, че ТРЯБВА да притежаваме преди края на сезона – тишъртът Vesrace. И Джани, и Донатела са винаги доста щедри в „овкусяването“ на моделите си с емблематичната за къщата медуза или поне с благозвучното VERSACE.


 Пролет/Лято 2018


 Пролет/Лято 2018


 Пролет/Лято 2018

Вдъхновена от моделите на брат си от началото на 90те, Донатела поставя ударение върху лого тишърта за Пролет/Лято 2018 и Есен/Зима 2018 при мъжете и жените. Точно този модел се отличава от присъщия за бранда приятен кич със сравнителна простота и изчистеност.


 Есен/Зима 2018


 Есен/Зима 2018

Донатела използва емблематичните за бранда пастелени цветове, напомнящи на витрина на италианска джелатерия и поставя Versace с най-обикновени бели букви или както го виждаме в другата си вариация – бял тишърт с черен надпис, но предизвиква същински фурор. Тишъртът постоянно е Low in Stock и само се надяваме, че докато се наканим да добавим този с цвят на люляк към кошницата си, няма да е OUT OF STOCK.

More All fashion