Trend Report: Тишъртът Versace

Trend Report: Тишъртът Versace

[verˈsaːtʃe]

Логоманията е своеобразният „тренд на трендовете“, властващ както на котешката пътечка, така и в стрийт стайл секцията през последните три сезонна. Всеки следващ сезон наблюдаваме все по-голямо изобилие от размери, цветове, шрифтове и начини на поднасяне, а откъм съчетания и аутфити, възможните комбинации са просто безбройни.

Едни от най-големите привърженици на манията сред дизайнерите в подчертано луксозния сектор са Алесандро Микеле за Gucci, Карл Лагерфелд и Силвия Фенди за Fendi и Демна Гвасалия за Balenciaga, като не може да не отбележим факта, че моделите им се радват на огромна популярност, започвайки от чанти и hoodie-та, та чак до натрапчиво брандирани чорапи.

Трендът се завръща на подиума след дълго отсъствие на модната сцена и дори отричане от някои модни insider-и. В днешния тренд report съсредоточаваме вниманието си върху един от пионерите в логоманията италианската къща Versace и определен модел, който сме твърдо убедени, че ТРЯБВА да притежаваме преди края на сезона – тишъртът Vesrace. И Джани, и Донатела са винаги доста щедри в „овкусяването“ на моделите си с емблематичната за къщата медуза или поне с благозвучното VERSACE.


 Пролет/Лято 2018

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.