Следва

Букмейкърите залагат: Развеждат ли се Бекс и Пош Спайс?

Бременна ли е, не е ли?

Имаме ли новина или не... това е въпросът!

Celebrities преди 5 години

От известно време се чудим, и все не можем да хванем - бременна ли е Ирина с второ или не?


Из светските медии упорито циркулира новината, че Шейк ще дари Брадли Купър с още едно отроче, но до момента двойката така и не е потвърдила щастливата новина.


На звездни събития моделът ту се появява със съмнително подуто коремче, ту от него няма и следа. Именно това прави дилемата ни още по-силна.




Последно мама Ири и татко Брадли бяха забелязани на лежерна разходка с малката Лия из Ню Йорк. 32-годишната красавица, избра да се премени в рокля на известния руски бранд Walk of Shame на дизайнерката Андрея Артемова, която комбинира с мъжко сако и готини слънчеви очила.

Любопитното е, че под синята рокля на точки на Ирина симпатично е показва ОТНОВО малко коремче... Ние обаче не можем да преценим бременна ли е звездата с второто си дете или не? Оставяме трудната задача на вас? И чакаме отговорите в анкетата долу>>>


Анкета

Бременна ли е Ирина или не?

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 1 ден

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.