Следва

Напук на всички: Вики & Дейвид все така влюбени!

Букмейкърите залагат: Развеждат ли се Бекс и Пош Спайс?

Trouble in Paradise...

Celebrities преди 5 години

Малко преди да отпразнуваме деветнадесетата годишнина от брака на семейство Бекъм, интернет пространството избухна от слухове за предполагаем развод между футболиста и дизайнерката.

Неведнъж от началото на брака им се спекулира за раздяла и изневери, но дотам така и не се стига. Защо да си мислим, че и този път не ставаме жертва на фалшиви новини?

Особено озадачени оставаме от факта, че доста голяма букмейкърска компания (Paddy Power) обявява залаганията за това дали семейство Бекъм се разпада, или не, за отворени. Колкото и да не ни се иска да повярваме, че една от любимите ни звездни двойки се разделя, трябва ли да пренебрегнем факта, че проекторазвода е вече обвързан с коефициент а печалба на хора, които дори не участват във връзката им?

Какъв залог правите вие? Развеждат ли се, или пък не? Кажете ни в коментарите долу>>>

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.