Следва

Spring 2019 Menswear: A-Cold-Wall

Симпатично до доказване на противното: Resort-ът на Pringle of Scotland

Sporty heritage...

Runway преди 5 години

Харесва ни - тази кофа, тези възли, това всичко. Има нещо изключително свободолюбиво в настроението, което носи цялото на ризортната колекция на Pringle of Scotland.

Креативната Фран Стрингър отново вади на пиедестал спортното наследство на бранда, като този път поръсва лека доза свежест над всички елементи - от якетата за гребане до тенис роклите и тартановите голф костюмчета от 20-те на миналия век.

В симпатичната до доказване на противното колекция ставаме свидетели на чудесен бленд между европейско спортно облекло и ученически плетива.

Влюбени сме в този пуловер с дълбоко V-neck деколте, който е брандиран с годината, в която е основата марката - 1815, и очарова с оувърсайз кройка, паднали рамена и широки ръкави. Другото ни любимо "парче" от колекцията е кашмиреният пуловер с лъвче на него, който, убедени сме, ще спечели сърцата на всички влюбили се в лого манията фешън ценители.

Всичко от колекцията на Pringle of Scotland, разглеждаме с удоволствие в галерията горе>>> /защото определено си заслужава този изтънчен, но много спортен, минимализъм/

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.