Симпатично до доказване на противното: Resort-ът на Pringle of Scotland

Sporty heritage...

Харесва ни - тази кофа, тези възли, това всичко. Има нещо изключително свободолюбиво в настроението, което носи цялото на ризортната колекция на Pringle of Scotland.

Креативната Фран Стрингър отново вади на пиедестал спортното наследство на бранда, като този път поръсва лека доза свежест над всички елементи - от якетата за гребане до тенис роклите и тартановите голф костюмчета от 20-те на миналия век.

В симпатичната до доказване на противното колекция ставаме свидетели на чудесен бленд между европейско спортно облекло и ученически плетива.

Влюбени сме в този пуловер с дълбоко V-neck деколте, който е брандиран с годината, в която е основата марката - 1815, и очарова с оувърсайз кройка, паднали рамена и широки ръкави. Другото ни любимо "парче" от колекцията е кашмиреният пуловер с лъвче на него, който, убедени сме, ще спечели сърцата на всички влюбили се в лого манията фешън ценители.

Всичко от колекцията на Pringle of Scotland, разглеждаме с удоволствие в галерията горе>>> /защото определено си заслужава този изтънчен, но много спортен, минимализъм/

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia