Be the QUEEN of Social Life

Be the QUEEN of Social Life

Много често самите ние не забелязваме, но около нас има много хора, които имат нужда от подкрепа, от отвличане на вниманието или просто от развеселяване. Ще ви покажем как да разширите или създадете своя кръг на общуване.

Немалко от нас най-вероятно са имали в живота си такива моменти, в които сме мислили, че няма по-самотен човек на света. И всичкото това, когато всяка минута наоколо има буквално тълпи от хора (в метрото, в офиса, в магазина и дори в асансьора на собствения ни блок).

Можем, разбира се, да решим, че никой няма право да се бърка в работата на другите, а можем да вземем инициативата в ръцете си и да приемем приятелска подкрепа там, където ни се е струвало, че никога не може да я има.

Преодолей стереотипите

Хората най-често зацикляме върху тези, които се намират в най-близкото ни обкръжение: родители и приятели от детството. Много стереотипи пречат на това да намерим нови приятели: след 30 е трудно, един стар е по-добър от двама нови, а и въобще е нервно да се сближаваш с нови хора, току виж те обидят, обезценят и отблъснат.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.