Следва

Прекалено интимните Bey and Jay

Две седмици по-късно: Ариана Гранде се сгоди

Well, that was fast...

Celebrities преди 5 години

Някои двойки са заедно по 10 години и отгоре, и никога не се женят, а други предлагат брак на втората седмица. Колко пъстроцветен е животът...

24-годишната певица Ариана Гранде е сгодена за новия си приятел Пит Дейвидсън. Двамата са заедно от май месец след като се разделиха с предишните си половинки. 

Все още не е потвърдена официално новината, но безбройните източници са ни достатъчни, за да вярваме, че това не е просто слух.

"Те просто са двама души, които бързо откриха любовта и се правят щастливи през цялото време. Двамата започнаха да говорят за това през изминалия уикенд. Не е нещо, което крият." - споделя източник.  

Ако наистина е така, радваме се за тях. А след като Пит има две татуировки, препратки към Ариана, то е редно бракът да e следващата инстанция.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 11 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.