Следва

Aaliyah & M.A.C.: Трибют към обичаната R&B икона

#градскитезащитници на Аvène

Save In The City

Body преди 5 години

Пишейки тази статия, поглеждаме прогнозата - 29 градуса. Лято. Жега! Роклите и полите са на почит, голите глезени - екзистенциално важни, а да не пропускаме и закачливо показаните рамене. С други думи, много държим да показваме повече плът. Разбира се, всичко звучи прекрасно и с точната доза сексапил, но не спира дотук.

Една от големите грешки, които допускаме е, че е използваме слънцезащита само на плажа. Пренебрегваме факта, че слънцето е също толкова ярко и вредно и в градска среда и може да нанесе не по-малки щети. Well, ние планираме да не допуснем волност, рефлектираща в петна, дискомфорт и увреда на красивите ни лица, и знаем как! За да имаме сияен и равномерен тен в града, за да не ставаме червени като раци и за да сме сигурни, че кожата ни е здрава, имаме вярна и несложна рецепта!

Тя е константа за целия пролетно-летен сезон, защото без нея просто НЕ МОЖЕМ. Името й – Eau Thermale Аvène. Дерматологичните лаборатории с 25 години опит в сферата на фотозащитата обновяват формулите си. Причината: нови продукти, висока ефективност, грижа за околната среда и повече удоволствие при употреба.

What's new?

Напълно обновена слънцезащитна серия за лице с SPF50+ с 6 иновативни продукта за максимална грижа за кожата. Неповторима текстура Nude - нежна и кадифена, за истинско усещане на комфорт след нанасяне, напълно съвместима с любимата ни рокля. 

И специално за суха чувствителна кожа: Тониран крем SPF50+ с допълнително витамин С и отразяващи пигменти за сияен, натурален и естествен тен.

За мазна, склонна към акне кожа: Cleanance Слънцезащита SPF50+ с ултра лека dry-touch текстура и матиращ завършек.

За нормална и комбинирана кожа: Флуид SPF50+ с dry-touch ефект.

Тониран Флуид SPF50+ с витамин С и отразяващи пигменти за сияйна кожа и равномерен тен.

Reflexe solaire SPF50+ практичен джобен формат, подходящ за пътувания с dry-touch ефект.

Reflexe solaire за бебета и деца с SPF50+ без аромат, водоустойчивa формула и лесна за разнасяне текстура за лице и тяло без бели следи. Продукт, разработен за нежната детска и бебешка кожа.

Няма как да не обърнем внимание, че всички продукти са в нови, подобрени опаковки за по-голямо удобство and we absolutely love it! Всичко отива в дамската чанта!

Сред новостите имаме и още едно любимо съкровище - Brume Сатенен спрей SPF30. Лек и невидим, в крак с тенденциите комплекс от съставки с дълготрайна стабилност и ефикасност, предлагащ оптимална UVB-UVA защита. Неговата прозрачна, нелепнеща текстура оставя сатенен завършек върху кожата, който я разкрасява допълнително. А най-добрата новина е, че е подходящ за лице и тяло. 

More good news, освен за кожата ни, Avène се отнасят с отговорност към морските екосистеми! През 2018 г. марката затвърди своята ангажираност към природата и нейното предпазване от вредни фактори.



Благодарение на биоразградимите си формули без силикон*, слънцезащитните продукти от оранжевата серия на Eau Thermale Avène са с минимален отпечатък върху морските екосистеми. Нежни, ефективни, екоотговорни формули и текстури с невидим завършек, са обещание за защита на кожата и респект към океана.
* с изключение на стик за чувствителни зони

Това са само част от причините, поради коите обичаме Avène, останалите - открийте сами и го правете през целия сезон. По сияйния градски тен ще се познаваме!

#ГрадскиЗащитници

 

More Body