Следва

Когато Кание заснеме поRно звезди в новата си кампания

Dare U: Shells on your neck

Sea goddess...

All fashion преди 5 години

Общо взето, последният път, когато се надпреварвахме коя да си купи аксесоар с мидички, бе когато бяхме на около 13 и ни бяха пуснали за първи път сами на море, например.

Към днешна дата sea shells са всъщност материалът du jour /а и не само/ за бижутерския свят, и категорично отнеха пиедестала дори на кристалите, като са на път да надминат дори своя седефен съперник - перлите, в популярността за това лято.

Дизайнери като Изабел Марант и Loewe превръщат аксесоарите си в модерни, луксозни морски дизайни, а новите открития като Tohum и Rebecca de Ravenel вече са се специализирали в това.

Ние обаче се влюбихме в колието на RYAN STORER, който прави бижутата за ризортната колекция за 2018-та на Albus Lumen.

Божествено, адски женствено и много химерно... толкова е нашето, че просто е неизбежно да ви попитаме: Ще дръзнете ли да носите миди около вратлето /а и не само/ това лято? Отговорите в анкетата долу>>>


Анкета

Ще дръзнете ли да носите мидички?

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.