Следва

Вечните 7 от "Сексът и градът" /които все още може да си купим/

Стил урок на седмицата: Marry me, (in) Jacquemus!

You may now kiss the bride…

All fashion преди 5 години

Едно от най-интригуващите неща около всяка сватба е модата и да видим какво точно е избрала булката като нейна естетика за този така специален за всяка жена ден. Има нещо толкова впечатляващо в това да видим как булката изхвърля всички общоприети идеи за сватбената визия през прозореца и облича това, което наистина й харесва.

Ето защо гигантската шапка и бабешката рокля, в които се омъжи актрисата Емма Лет (и двете дело на Симон Порт за Jacquemus), ни впечатляват толкова много, че ни се иска да станем на крака и да аплодирам бурно. Емма пренебрегва шаблонната сватбена визия – принцеската рокля ала сметанова торта и цялото нещо с километричния воал, за да демонстрира афинитета си към френския бранд, вървейки към олтара на стилното градинско тържество, достойно да бъде наречено и кралско соаре.

Лет е актриса, настоаящо датско It момиче и лице на рекламните кампании на Balenciaga. С подчертания си интерес към модата, Емма се включва към дългия списък от жени, решили да преоткрият какво означа да си булка в XXI век. Наблюдаваме жени да обличат костюми, черни рокли, разноцветни рокли, прозрачни рокли, кубинки и какво ли още не, но изборът на датската актриса определено е такъв, който ще остави траен отпечатък, че дори си печели място на сватбения ни moodboard.

Гигантическата периферия на шапката буквално открадна шоуто, но викторианската дантелена рокля и прозиращото бельо на Ема, също не са за пренебрегване. Колкото и причудливо да изглежда визията на актрисата, веднага ни става една от любимите напоследък,защото виждаме Jacquemus навсякъде, но не и в подобна интерпретация.

Тазседмичният стил урок е поднесен изцяло от Емма, ние търсим заслуга само за факта, че се влюбихме и го споделяме с вас. Давайки ви вдъхновение, независимо дали за предстояща, или проекто сватбена визия, ви оставяме с личните кадри на Емма Лет от така специалния ден>>>


 

More All fashion