Resort 2019: Rochas

Resort 2019: Rochas

"Исках да уловя чувството за абсолютна елегантност, безупречност и почти абстрактност"…

…стои като анонс за колекцията на Rochas. Думите на твореца, Alessandro Dell’Acqua напълно описват предложеното за круизния сезон. Колекцията разказва една класическа приказка с характер и маниер.

Какво по-различно за утвърдените френски модни марки? При Rochas разглеждаме творения с перфектна линия и рафиниран силует. Костюми, поли, сака, якета и рокли са базис повдигнат на луксозно ниво чрез играта с пелерини.

Обхващайки широк опус на високо качествени тъкани от рода на естествени коприни, тафта и жакард, творенията дават усещане за дворцова елегантност, експресивна обемност и аристократичен шик.

Аксесоарите са изчистени, с прави линии и перфектни форми. Аристократичното влияние като стилистика става абсолютно интерпретирана в обувките. Модерното разглеждане е уловено с емблематичното "R" като акцент върху дизайните.

Цветовата гама съчетава базисното кафяво, черно и бежово, допълнени с яркостта на зелените, червените, цикламените и сини нюанси. Флоралните и питон мотиви играят ролята на изключителна фешън подправка в цялото.

Безупречната елегантност на Rochas, в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia