Следва

HUAWEI & Вера Гоцева - Lomovera = Очаквано добро комбо

Юли, Камчия и защо

Слънцето се събужда, след него птиците, после и ти...

All About Life преди 5 години

Защо Камчия? Защото...

Там събличаш всичко... градския спринт, проблемите, стреса, дискомфорта, разочарованието дори. Тишината е като благословия, въздухът е от онзи, забравения вид, ухаещ на зелено и солено едновременно, морето е до колене, ласкаво и мирно.



На 20 километра южно от Варна цари безвремие, синьо и зелено се сливат, единственото наоколо са кислородът, слънцето, просторът, тишината, ти...   

Изгревът е на метри от прозореца, птиците разказват поеми за стари времена и вечни страсти, никой не пречи на покоя. Не разказваме къде сме били на никого, защото не искаме да знае целият свят. Стигаме ние, мястото, реката, лъчите, и някой любим.

Комплекс без аналог, с който екипът ни има възможността да се запознае в самия край на юни, но който, в качеството си на
уникален международен център за отдих, образование, култура, спорт, здраве, бизнес и конгресен туризъм посреща туристи от всички възрасти през цялата година. Деликатно, образцово, с изключителен стандарт.



„Камчия“ е нещо като рай. Оставаме във вилно селище "Пирин" за една вечност, после сменяме заради идеята с потъналия в зеленина хотел "Лонгоз", правим СПА-процедури и терапии за красота, плуваме надалеч, спортуваме, ходим дълго и без излишни мисли по зелените алеи, мечтаем, желаем и възкръсваме. 

В Камчия сме, тихо.
И те са с нас там, но на тях им приляга повече другият ритъм - на игра, забавление, спорт. За всяко нещо в този Оазис има мисъл, идея и момент.




Иди, виж, не казвай!
 


 


Контакти:
Централен офис:
София, 1680
Ул. «Тунджа» № 53
Тел./факс: +359 2858 19 28
e-mail: [email protected]

More All About Life