Resort 2019: Giorgio Armani

Resort 2019: Giorgio Armani

"Честване на самоизразяването" е неизчерпателната концепция на която много модни дизайнери разчитат днес, както и единственият Армани.

Познавайки архивите на модната марка, много добре знаем, че питагорейската теория „Всичко е число” е водеща за творческия процес на Армани. Изисканите конструктивни пропорции, точно определими и изчислими са синоним за ясната му естетика.

Този път в колекцията Resort 2019, дизайнерът разширява възгледите си, добавяйки лека свобода и небрежност към суровата точност. Отново елегантно, луксозно и изпипано, но с доза спортен шик.

Колекцията е обединение на множество, различни по функцията си, модни елементи, палта, сака, панталони, поли и рокли. От стилистична гледна точка визиите са обогатени с акцентиращи талията колани, перфектни, изчистени в формата си чанти и игриви бижута. Обувките предимно са спортни, но никак не изключват и присъствието на италианското понятие за стил, представено чрез безупречни мокасини, чехли, балеринки и сандали на висок ток.

Луксозните материи, символ на марката Армани, описват студената като усещане идилия, чрез гамата на бели, сиви, сини и черни тонове. Италианското чувство за лукс е доловено чрез допълнението с пастелно розови и виолетови нюанси в комбинация с бежово, прасково и червено.

Изчисляването през призмата на италиански шик, в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia