Следва

We love: Гоша за Световното по футбол

Resort 2019: Ralph Lauren

Вечна класика като синоним...

Runway преди 5 години

Пределно ясно е, когато споменем понятието вечна класика в моден смисъл, паралелно мислим за Ralph Lauren. Като поставен канон за творчеството му, разглеждайки новото предложение резортна колекция, отново осъзнаваме как изглежда класиката.

Колекцията на Ralph Lauren обединява класическата луксозност, интерпретирана в различни по функция продукти, с лек привкус на спортна елегантност. Изчистени линии, хармония на пропорции и семплота са основното, характерно раздвижено с ефирност и лекота.

Тъканите несъмнено варират в рамките на високото качество показано чрез кашмир, тафта, коприна и шифон. Освен чистите като цвят, намираме и такива разработени с каре, райе, кристали и брокат.

Относно аксесоарите, спортният прочит е интерпретиран с елегантни мокасини. Останала част от аксесоари са точни и стриктни, акцентиращи визиите с златист ефект.

Говорейки за класическа изисканост адекватно цветовата гама обхваща не голям спектър, а ориентира визуалното към сини нюанси, бяла чистота и дълбок черен тон.

Класиката като синоним за Ralph Lauren, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.