Следва

„Етюди и приятели“

Грешните близнаци на Bey & Jay

Гафовете на Холивуд...

Celebrities преди 5 години

Както всички добре знаем, нито едно турне на Бионсе и Джей Зи не минава без сантименталности и семейни идилии под формата на мултимедия. On The Run II Tour, което се състоя в Кардиф, Уелс, не нарушава традицията, но с една разлика...

На един от кадрите, качен и от Тина Ноулс, майката на Бионсе, в Instagram, се виждат Бей и Джей по време на новите им сватбените обети с по едно бебе в ръка.

Децата на снимката са представени като Сър и Руми, но не е точно така. По време на сватбата близнаците все още не са родени. Разбира се, недоразумението веднага завладява социалните мрежи и проблемът вече е разнищен. Случват се и такива неща, както се вика. Малко резил, но без него не може... В крайна сметка гафът е поправен и в малко по-късен етап от мултимедията се появява семейна снимка с истинските Сър и Руми и Блу Айви. 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 20 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.