Следва

Nanushka

След 17 години: Томас Майер се отказа от Bottega Veneta

He exits...

All fashion преди 5 години

След цели 17 години начело на модната къща, Томас Майер реши да се оттегли от позицията си главен креативен директор на Bottega Veneta.


"Благодарение на високото ниво на Томас в работата му, къщата на Bottega Veneta стана това, което е сега. Той върна марката в модния бранш по луксозен начин и я превърна в непоклатим авторитет ", каза Франсоа-Анри Пино, ръководител групата Kering, част от която е лейбълът.

Припомняме, че началото на кариерата си германският дизайнер си започна с Hermès и Guy Laroche, а през 1997 г. основа собствената си марка Tomas Maier. От 2001 г. Майер е творчески директор на Bottega Veneta. Модната къща, вероятно благодарение на него, избра да стартира последната кампания на колекцията Пролет/Лято под формата на късометражен филм.

More All fashion

Всички носят: огромни кожени бомбъри

All fashion преди 4 дни

Миналата година кожените блейзъри бяха истински фетиш, елегантното наметнати на елегантните снаги на всички знакови модни дами и господа - от Хейли Бийбър до Адам Сандлър, абсолютно всеки се беше вкопчил в идеята за практичното сако от качествена лицева кожа. Сега обаче, по всичко личи, че дългогодишното царуване на блейзъра отслабва, и имаме нова връхна дреха du jour  

Optical Illusion на Louis Vuitton - странно прекрасни не точно обувки

All fashion преди 5 дни

Две в едно е старо, но златно правило в модата. Днес оптичната илюзия отново се лее по подиумите, а дизайнерите се надпреварват да превръщат ежедневните дрехи - суичъри, палта, обувки на ток в сюрреалистични притежания.