Следва

Spring 2019 Menswear: Roberto Cavalli

FASHION LOCATION: Grand Hotel Sofia

№4 is better than you thought...

All fashion преди 5 години

Топла, свежа София. Крачим, минаваме, отбиваме се. Днес в номер 4 от редичката Fashion Location.

Китайците отричат чисто културно числото 4, но ние го харесваме, затова номерираме така Grand Hotel Sofia, след Fashion Location 1, 2 & 3Предпочитано място през зимата, заради неповторимата си украса, и през лятото - заради градината, коктейлите и духа.



Влизаме във фоайето и губим чувство за време и пространство. Потапяме се в интериора и ни се иска да не излизаме оттам. Декорът пасва перфектно на любимия аутифит и се чувстваме на място. Уют, удобство и изкуство е рецептата за пълен и елегантен покой.

Стаите са нашият личен кът, в който се скриваме, за да прекараме време със себе си. Отпускаме се на леглото и губим реалността от фокус. На терасата мечтаем с присъщата на всяка жена лека наивност. Взираме се в хоризонта и се потапяме в океана от мисли за стари или нови любови, за любими моменти и мечтани дестинации. Чувстваме се на ръба на света. Недосегаеми, недостижими и свободни. Разперваме криле и политаме с надеждите.

Симпатичните стъклени маси в комбо с ретро столовете с орнаменти ни пренасят в малките градчета на Франция, където, по тесните улички, се крият местенцата за красива утрин с кафе или уютна вечер с приятелки. Сядаме в Grand Hotel Sofia с непоколебима увереност и дозата стил, без която не излизаме. Пухкави кроасани и нещо малко за десерт - Bon Appétit. Не минаваме и без коктейл, защото приказките винаги са по-сладки с едно леко "наздраве".

Коктейлите са есенция, но винаги за финал идва чаша просеко. Очарованието на пенливата напитка, докосваща устните, леко гъделичка сетивата и събужда живота в нас през различна перспектива, ала френски кокетки.

Плувайки в съвършенството на Grand Hotel Sofia, нищо не ни липсва, но получаваме още и без да сме го искали. Вече знаем къде ще са обедите и вечерите ни с малка компания от близки приятели - Grand Cafe ще е с обновено меню за още по-силни вкусови изживявани. А градината се превръща в "Garden Lounge" - място, на което никога няма да ни е скучно. Магията започва с изобилие от вина, коктейли и малки плата, за атмосферата ще допринася DJ така, че да отдъхнем след работния ден, а всеки четвъртък през юли и август крие изненади. Акустични концерти ще спират дъха ни, stand up комедианти ще усмихват широко.

Лятото в Grand Hotel Sofia обещава да е свежо и нежно като джаз в петък вечер. Мррр...


Grand Hotel Sofia
адрес: ул. Гурко 1
телефон: +359 2 8110 940


Фотография: Мариана Петрова
Стайлинг: Габриела Желева
Модел: Снежи/ Ivet Fashion MA

More All fashion