Следва

Red Hot БЛИЦ: Сандо от Chilli Hills

We love: The Golden Рири

Златното момиче...

Celebrities преди 5 години

Върви ни на златно още от вчера, така че нямаше как да не изпоприпадаме по безумно готиния golden аутфит на Риана.


Провокативната певица се появи на червения килим на премиерата на "Бандитките на Оушън" в UK, като за събитието избра доста интересна визия решена в златно.

Стилизирана от Мел Отенбърг, Рири заложи на golden рокля дело на Poiret и част от колекцията им Есен/Зима '18, като я доукраси с металически клъч и чифт златни сандали с лейбъл Giuseppe Zanotti.Аутфитът на изпълнителката показа достатъчно, но пък и остави точно колкото е нужно на въображението. За разкош Рири вдигна косата си на кок и оцвети устните си в алено.


More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 5 дни

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 6 дни

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.