Следва

Секси мацката на Венсан Касел се съблече за френските национали

Surprise: Чарлийз & Скарсгард пак са заедно

Старата любов ръжда не хваща...

Celebrities преди 5 години

... или поне така може да кажем за случая на тази между Чарлийз Терон и Александър Скарсгард, които според клюките отново са двойка.


Актрисата и сексапилният й колега са дали повторен шанс на отношенията си след близо шестгодишно прекъсване. А запознати издават, че искрата между двамата тръгнала отново благодарение на последния им общ проект Flarsky.

"На снимачната площадка двамата се опитват да скрият интереса си, но това им е доста трудно. От километри си личи, че нещо се случва. А и Чарлийз е жена, която много добре знае какво иска и винаги действа. Тя е пределно наясно с Алекс вече и знае колко сериозен и дълбок човек е", издава близък до актрисата и случващото се.

Припомняме, че Терон и Скарсгард въртяха романс през 2012 година, но им трябваха няколко нощни срещи, за да осъзнаят, че не са един за друг. След грандиозната си раздяла с Шон Пен през 2015 година Чарлийз не е показвала да има нов мъж в живота си, или поне не официално. От своя страна пък Александър приключи двугодишна връзка с Алекса Чънг миналото лято.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 16 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.