Следва

Плажната шапка

Всички носят: Le sac chiquito

Чикито за чикитите...

All fashion преди 5 години

Тази седмица сме обсебени от Jacquemus и определено има защо...

1. Шапката, за която ви споменахме онзи ден с тънък намек, че ни се ходи на сватба, е the ultimate must have за сезона. Честно да ви кажем, с тази периферия директно можем да си продадем къщите и да заживеем под нея. То цената е горе-долу сходна. Но... заслужава си!

2. Част от откачената ни Редакция е влюбена в него >>>

3. Ето тази малка кокетница с една мини дръжка. По преценка на Редакторите надали може и телефон с нормални размери да побере, но пък е супер яка. Въпреки размера си /което за пореден път доказва, че размерът не е от значение/ тя е страхотна последна капка за всеки аутфит. Разнообразната цветова палитра, в която може да се намери, добавя още доза към чара й и ние сме абсолютно влюбени. Накратко казано и чанта искаме.

Разбира се, и тази ни любов е споделена и тя, и бързо, и славно превзема street style тенденциите all over the world. >>>

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.