Сблъсък: Селена Гомез и Стефано Габана

Сблъсък: Селена Гомез и Стефано Габана

OMG! WE LOVE DRAMA!

Нов скандал заля социалните мрежи и вся смут в Холивуд. Един от дизайнерите на лейбъла Dolce & Gabbana обяви певицата Селена Гомез за грозна. Коментарът е направен под пост в Instagram, направен от CatWalkItalia. След като страницата е публикувала колаж със снимки на Селена с различни аутфити и въпрос "Кой ви харесва най-много?", последовател е написал, че тя прилича на померан, а Габана е отговорил с "да, това е толкова вярно".

Реакциите по коментара не закъсняват, имайки предвид, че Селена е една от най-популярните личности в Instagram. Обратно на всички очаквания обаче, Габана не поднася извиненията си към певицата. Въпреки всички нападки, отправени към него, той продължава с подигравателния тон, правейки нов пост с хаштаг "#PleaseSaySorryToSelena" и заявявайки още един път, но този път в прав текст "she is go ugly".

След като е реагирал с насмешка и на още няколко коментара по същия казус, понастоящем Instagram-ът му е блокиран от всякакъв вид активности. Дали е осъзнал нелепостта на ситуацията и ще компенсира държанието си с някоя рокля, например, предстои да разберем...

 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.