logo loader
Следва

Дизайн за вдъхновение: Energy Academy

Годежният пръстен на Ариана Гранде

Cheers to that!

Celebrities преди 5 години

В началото на седмицата, вторник, с точност, ви разказахме за годежа на Ариана Гранде. Макар и доза скептицизъм, защото го намираме за прибързано, то любовта в нас винаги надделява и ние се радваме за нея. Все пак любовта не се измерва във време, а и те двамата се познават от доста време.

След прилежащия увод можем да преминем и към голямата новина за деня, а именно годежният пръстен, който плъзна в интернет пространството. Бижуто лъсна ни снимки с фенове в Дисниленд, където Ариана и Пит прекараха следобеда семейно. Все още не е напълно ясно какви са марката и цената, но според някои фенове е  дело на Tiffany & Co. Soleste Pear на стойност $14,500. Какъвто и да е, наистина е заслепителен. Убедете се сами в кадрите долу.

А за да убие всички съмнения, певицата отговори и на няколко коментара в социалната мрежа Twitter, убивайки всички съмнения, че новината е просто слух.

На нас не ни остава нищо друго освен да кажем: Поздравления!

More Celebrities

Бен Афлек и Дженифър Лопес на битпазар, ден след като той се гушна с Дженифър Гарнър

Celebrities преди 4 дни

Бен Афлек и Дженифър Лопес посетиха битпазар в Лос Анджелис ден след като актьорът беше сниман с Дженифър Гарнър: бившите съпрузи бяха хванати да се прегръщат в кола, при това изглеждайки много щастливи