"Поетки" - поезия, проза, музика, визуални и сценични изкуства

За нас е удоволствие да обявим, че #13 „Фатално“ издание на фестивала СОФИЯ: ПОЕТИКИ ще се проведе на 16 и 17-ти юни 2018 в София. Основната вечер стартира на 16-ти (събота) от 19:30 ч. в градинката на Кристал...

Ето и пълната програма на фестивала:

Преди основната вечер – от 18:00 ч. в градинката на Кристал/ FLUCA, ще можете да присъствате на СПА: пърформънс и дискусия с участието на Ан Котън, Биляна Вучкова, Георги Тенев, Марта Спракланд, Натали Спасова и Светлана Мирчева с модератор: Калина Гарелова. Събитието е част от интердисциплинарната резиденция „София поетически анимирана“, организирана от Фондация „Елизабет Костова“.

Основна вечер 16-ти юни (събота), 19:30 ч., градинката на Кристал

Гостите Том Филипс (Великобритания/ България), Хюсеин Хабаш (Кюрдистан/ Германия), Мойца Андрей (Словения), Фахредин Шеху (Косово), Петер Андрей (Словения), Юлияна Величковска (Македония), Томаш Йонаш (Унгария), Руксандра Чесеряну (Румъния), Митко Гогов (Македония)

Програмата 1) В 19:30 ч. стартира рециталът на чуждестранните гости на фестивала, като между изпълненията им ще звучи музиката на Петер Андрей.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.