Следва

Bottega Veneta назначи нов дизайнер: Кой е той?

Resort 2019: Victoria Beckham

Military 

Runway преди 5 години

Новото предложение на Victoria Beckham, под формата на резортна колекция, никак не е далеч от стилистиката, известна на публичните маси. И този път, дамата, застанала зад едноименния си бранд, представя колекция, създадена изцяло от прави и изчистени линии, семпли форми и феминистко поведение.

Цялото обединява различни по рода си модни елементи, започвайки с класически ризи, бейсик поли, панталони, палта и рокли. Материите са високо качествени и не по-малко луксозни, включвайки творенията от деним.

Съчетанията са обременени до перфектно ниво с аксесоарните предложения за сезона: кожени колани, верижки, чанти и изваяни със съвършена линия високи ботуши.

Относно цветовата гама, колекцията обхваща многообразен спектър от неутрални розови, червени и сини тонове. Добре познатата деконструктивност,  като част от стилистиката на Victoria Beckham, този път бива заменена с впечатляващи принтирани тъкани. Между абстрактните и леопардови принтове, особено внимание привлича милитъри разцветката, като нова форма за дамска доминация.

Повече за колекцията на Victoria Beckham, в галерията горе>>>

 

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.