Седмичен ХОРОСКОП - 18.06 - 24.06

Astro преди 5 години

Тези седем дни ще бъдат силно повлияни от Меркурий, който се намира в знака на Рака, образувайки аспекта на тригона с Юпитер в Скорпион (19 юни -25 юни). Меркурий ще ни дари пробиви в желани сфери, а Юпитер ще допринесе за просперитета ни. Хората, които са отворени към нови знания, умения и емоции, ще бъдат най-облагодетелствани от това влияние.
Меркурий в Рак ни ангажира в дискусиите, прави ни по-общителни, разбиращи и склонни към емпатия. Интуитивното ни възприятие и познаване на нещата също ще бъде засилено.

Първата четвърт на Луната се намира в знака на Девата, създавайки силно любопитство и жажда за изследване на света, което ни поощрява да оценяваме правилно играта на случайността и съдбата, да бъдем прагматични и прецизни в дейността си. Сега чувството, че сме дали всичко от себе си, ни носи удовлетворение. Ако сме бездействали, то ще останем фрустрирани и разочаровани от самите себе си, тъй като решението е било в нашите ръце.

Венера в Лъв се противопоставя на Марс във Водолей (21 юни – 28 юни). Това насочва вниманието ни към силите на любовта, отваряйки нашето съзнание. Сега именно осъзнаваме себе си и другите, влиянието на действията ни, както и разгръщането им чрез останалите. Сега различията между мъжете и жените не са пречка, постига се разбиране и оценяване на феномена на тези разлики. Любовта ще бъде водеща сила през тази седмица, поради което дейностите, които са правени без желание и любов, ще ни се струват двойно по-тежки и ужасни.
 

Хороскоп

Още от Astro