Следва

А ние мислехме, че се развеждат...

Какво подари Кралицата на Меган и защо никой не го забеляза?

Вие забелязахте ли?...

Celebrities преди 5 години

Миналият четвръртък Меган Маркъл направи първата си официална royal визита, придружена от Кралицата и си беше голяма работа! На пръв поглед всички изпуснахме една важна подробност - обеците, които Меган носи. Според кралския репортер Емили Андрюс и официално потвърдено от Бъкингамския дворец, изисканата комбинация от перли и диаманти под формата на миниатюрни украшения е подарък за Маркъл от самата Кралица Елизабет и то от личната й колекция.

Чисто новата херцогиня на Съсекс съчетава ценния подарък с елегантен поръчков модел на Givenchy, дело на същата дизайнерка (Клеър Уайт Келър), която скрои и вече емблематичната й сватбена рокля. Но за това ви казахме всичко тук>>>

На фона на богата колекция от скъпоценности, притежание на Елизабет II, тези обеци ни се виждат като семпъл пример за това що за подаръци може да прави Кралицата, но да изчакаме и да видим дали до Меган ще достигнат и някои от по-масивните диамантени изделия, съхранявани в двореца. Кралските хроникьори отбелязват, че принцеса Даяна също често е избирала за аксесоар подобен чифт обеци, което вкарва необходимата доза сантимент към ситуацията, за да го направи сензационна новина.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 13 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.