А ние мислехме, че се развеждат...

А ние мислехме, че се развеждат...

Yonce ya'll...

Бионсе и Джей Зи току-що пуснаха на музикалния пазар изненадващ общ проект, наречен Everything is Love (Всичко е любов) и оказва се, докато светът спекулираше за скандали, изневери и предолагаем развод, Би и Джей просто са правели това, кеото правят най-добре: МУЗИКА И ЛЮБОВ.

Албумът се стриймва ексклуивно в Tidal (музикалната платформа, собственост на Джей Зи), а за изпълнител на албума се посочва просто The Carters. Първият тракот албума APES**T, претендиращ да завладее музикалните класации е активен на канала на Queen B в YouTube и е просто В-Е-Л-И-К!

Типично в стилистиката на семейстов Картър и този видеоклип е просто поредното доказателство, че Джей и Би могат да си правят КАКВОТО СИ ПОИСКАТ като например да затворят Лувъра за ден или два, за да си разглеждат на спокойствие и да, да заснемат видео.

Понастоящем двойката обикаля света като част от общото им турне On The Run II Tour и анонсира албума си в събота вечер по време на учасите в Лондон и зарадва публиката с ексклузивни кадри.

Малката Блу Айви Картър, която вече е кака, и която неведнъж събира погледите ни с поведението си на малка примадона, също не пропуска участието си в новия проект на мама и тати, като се появява за няколко миунити, за да демонстрира "таланта си", за който очевидно ние сме слепи.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.