Следва

Win it: #градскитезащитници на Аvène

А ние мислехме, че се развеждат...

Yonce ya'll...

Celebrities преди 5 години

Бионсе и Джей Зи току-що пуснаха на музикалния пазар изненадващ общ проект, наречен Everything is Love (Всичко е любов) и оказва се, докато светът спекулираше за скандали, изневери и предолагаем развод, Би и Джей просто са правели това, кеото правят най-добре: МУЗИКА И ЛЮБОВ.

Албумът се стриймва ексклуивно в Tidal (музикалната платформа, собственост на Джей Зи), а за изпълнител на албума се посочва просто The Carters. Първият тракот албума APES**T, претендиращ да завладее музикалните класации е активен на канала на Queen B в YouTube и е просто В-Е-Л-И-К!

Типично в стилистиката на семейстов Картър и този видеоклип е просто поредното доказателство, че Джей и Би могат да си правят КАКВОТО СИ ПОИСКАТ като например да затворят Лувъра за ден или два, за да си разглеждат на спокойствие и да, да заснемат видео.

Понастоящем двойката обикаля света като част от общото им турне On The Run II Tour и анонсира албума си в събота вечер по време на учасите в Лондон и зарадва публиката с ексклузивни кадри.

Малката Блу Айви Картър, която вече е кака, и която неведнъж събира погледите ни с поведението си на малка примадона, също не пропуска участието си в новия проект на мама и тати, като се появява за няколко миунити, за да демонстрира "таланта си", за който очевидно ние сме слепи.

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 20 часа

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 21 часа

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.