Следва

Resort 2019: Delpozo

Spring 2019 Menswear: Dolce&Gabbana

DNA Evolution...

Runway преди 5 години

…е наименованието на новата грандиозна колекция на Доменико и Стефано. Този път дизайнерите разказват за подхода си, проучващ спортното облекло като нова естетика, почитана от младите.

Дуото, бивша интимна двойка, отново разказва приказката за родната Сицилия, кралете, аристокрацията, хубавите жени и фамилните отношения. Подиумът е обсипан с деца, младежи, секси възрастни хора и "баби", между които и прочутите имена Marpessa, Monica Bellucci и Naomi Campbell.

Наблягайки върху спортния опус от анцузи, тениски, якета, шорти и суичъри, дизайнерите никак не бягат от вече утвърдените за марката силуети. Изведени до перфектност, аристократични костюми, пелерини, дантелени рокли и класически съчетания.

Еднороден прочит е основа и за създаване на аксесоарните решения. Разнообразието започва със спортни сакове, маратонки и сандали, преминавайки в сферата на сякаш недокоснати от човешка ръка класически обувки, токчета и шапки.

Материите, изграждащи творенията на Dolce & Gabbana разказват собствени приказки. Игриви принтировки със закачлива тематика, щампирани произведения, модерно интерпретиращи религиозни мотиви, както и емблематични за марката коприни, дантели, брокат, тафта и жакард.

Спортната еволюцията на D&G, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.