Следва

2018 MTV Movie Awards: Кой какво облече?

Криси, Ким и Емили: Как празнуват известните?

От Криси до Кими...
 

Celebrities преди 5 години

На 17 юни отбелязахме международния Ден на бащата и по света, и у нас. Американците, бидейки върли привърженици на показното демонстриране на любовта си, не пропускат да отбележат и този празник в Instagram пространството, където спокойно могат да бъдат чути и видени от... е, всички.

От редовните заподозрени Ким Кардашиян-Уест, Криси Тийгън и Емили Ратайковски до Ейми Шумър и Нийл Патрик Харис, вижте как любимите ни селебритита декламират любовта си към бащите си и тези на децата си на виртуален терен в галерията горе>>>

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 2 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 23 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.