Следва

Как Анна Уинтур ще реабилитира Marchesa, бранда на жената на Уайнстийн

FASHION LOCATION: Buzz

Fashion location е там, където се чувстваш секси... 

All fashion преди 5 години

... там, където привкусът на безвремие си играе с приключенските нотки на забързаната София. Искаш да си Т-О-Ч-Н-О там, защото е хот спот, защото има същите като твоите вибрации, защото те чака с емоция, находка и букет от фешън тенденции, които да изпробваш, защото ТАМ ти си повече ТИ.

Това специално местенце, или по-скоро верига от съкровища, разположени на ключови за страната локации, а именно Buzz Sneaker Station, попада сред топ дестинациите ни в Fashion Location с основна тема - по-добрите кецове.

Тук, разбира се, не визираме единствено марки, а конкретно подбора на показаните модели. Buzz Sneaker Station се отличава именно в това - тук не откриваме единствено стандартни модели кецове на познатите спортни брандове, а задоволителна селекция от най-новите, модерни и търсени дизайни в световен мащаб.

От особено разпознаваемите Nike Air VaporMax и Nike Cortez, както и Nike Air Max 97 Ultra, за които просто умираме, симпатичният и в крак с тенденциите екип на Buzz ни обгрижва с най-доброто по темата.

Затова и днес шопинг обиколката е с поне една идея по-вълнуваща от обикновено - пред себе си разпологаме с десетки чифтове, които да изпробваме във всевъзможни стилистични комбинации. Защото, ясно е - удобният и привлекателен чифт кецове е най-добрият приятел в динамичната градска среда.

Съчетаваме ръка за ръка моделите, които мигновено привличат вниманието ни, и заради впечатляващия силует, и заради технологическите си особености, и ги интерпретираме визуално по наш вкус с летни визии, които им кореспондират прекрасно.

Сред морето от принтове и мотиви, както и изобилието от цвят, преразгледано във всеки възможен аспект на лятото, не забравяме да обърнем внимание и на мъжките модели. Все така впечатляващи, те заемат достойна половина от случващото се в модното пространство на Buzz Sneaker Station.

Там за сезон Пролет/Лято 2018-та главни позиции заемат моделите Air Jordan 3 Retro, Air Max Plus, Nike Air Huarache, Nike Air Max 95 Essential, всички в кадрите тук>>

А междувременно ви съветваме бързичко да се отбиете в някой от модните спотове на BUZZ на адрес:

София, Paradise Center, ниво 1
София. The Mall, ниво 0
Бургас, Mall Galleria Burgas, ниво 1
Варна, Grand Mall Varna, ниво 1

Facebook страница
Сайт: www.buzzsneakers.bg


Фотография: Мариана Петрова
Стайлинг: Габриела Желева
Модел: Снежи/Ivet Fashion MA

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 16 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.