Следва

Как Анна Уинтур ще реабилитира Marchesa, бранда на жената на Уайнстийн

FASHION LOCATION: Buzz

Fashion location е там, където се чувстваш секси... 

All fashion преди 5 години

... там, където привкусът на безвремие си играе с приключенските нотки на забързаната София. Искаш да си Т-О-Ч-Н-О там, защото е хот спот, защото има същите като твоите вибрации, защото те чака с емоция, находка и букет от фешън тенденции, които да изпробваш, защото ТАМ ти си повече ТИ.

Това специално местенце, или по-скоро верига от съкровища, разположени на ключови за страната локации, а именно Buzz Sneaker Station, попада сред топ дестинациите ни в Fashion Location с основна тема - по-добрите кецове.

Тук, разбира се, не визираме единствено марки, а конкретно подбора на показаните модели. Buzz Sneaker Station се отличава именно в това - тук не откриваме единствено стандартни модели кецове на познатите спортни брандове, а задоволителна селекция от най-новите, модерни и търсени дизайни в световен мащаб.

От особено разпознаваемите Nike Air VaporMax и Nike Cortez, както и Nike Air Max 97 Ultra, за които просто умираме, симпатичният и в крак с тенденциите екип на Buzz ни обгрижва с най-доброто по темата.

Затова и днес шопинг обиколката е с поне една идея по-вълнуваща от обикновено - пред себе си разпологаме с десетки чифтове, които да изпробваме във всевъзможни стилистични комбинации. Защото, ясно е - удобният и привлекателен чифт кецове е най-добрият приятел в динамичната градска среда.

Съчетаваме ръка за ръка моделите, които мигновено привличат вниманието ни, и заради впечатляващия силует, и заради технологическите си особености, и ги интерпретираме визуално по наш вкус с летни визии, които им кореспондират прекрасно.

Сред морето от принтове и мотиви, както и изобилието от цвят, преразгледано във всеки възможен аспект на лятото, не забравяме да обърнем внимание и на мъжките модели. Все така впечатляващи, те заемат достойна половина от случващото се в модното пространство на Buzz Sneaker Station.

Там за сезон Пролет/Лято 2018-та главни позиции заемат моделите Air Jordan 3 Retro, Air Max Plus, Nike Air Huarache, Nike Air Max 95 Essential, всички в кадрите тук>>

А междувременно ви съветваме бързичко да се отбиете в някой от модните спотове на BUZZ на адрес:

София, Paradise Center, ниво 1
София. The Mall, ниво 0
Бургас, Mall Galleria Burgas, ниво 1
Варна, Grand Mall Varna, ниво 1

Facebook страница
Сайт: www.buzzsneakers.bg


Фотография: Мариана Петрова
Стайлинг: Габриела Желева
Модел: Снежи/Ivet Fashion MA

More All fashion