Следва

Amore

Resort 2019: Alberta Ferretti

Покачване на нивото...

Runway преди 5 години

Представеното за Resort 2019 от Alberta Ferretti се различава от това, на което сме свикнали подписано от марката.

Колекция е предназначена за нуждите на ново поколение клиенти, млади и ангажирани жени - винаги в движение, свободни и активни в ежедневието си.

Ferretti разглежда ежедневното облекло, придържайки се и към романтичното усещане. Опитът започва с използването на нестандартни за нея материи, сред които деним и найлон, но не пренебрегва и традиционните - коприна и кашмир. Допълнението идва с ресни и етно мотиви, както и с майсторски кожени галантерии. 

Милитъри формата на функционалните дрехи е смесена с романтична бродерия, комфортни плетива и стрийт Alitalia горнища.

Цветово колекцията обхваща военната гама на туширано зелено, кафяво, с романтични есенни, оранжеви тонове, както и задължителните черно и бяло.

Новият поглед на Alberta Ferretti, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Acne Studios, смелост за носене

Runway преди 8 часа

Кожата и денимът са двата стълба, върху които Acne Studios се основава (и се чувства страхотно) от основаването си в края на 90-те години. Но вчерашното шоу е ясно потвърждение, че марката има какво да надгради. 

Седмица на модата в Милано Есен/Зима 2024: примитивите на Marni

Runway преди 2 дни

Франческо Рисо изпитва необходимостта да направи исторически скок към произхода на човека. На Седмицата на модата в Милано в хартиената пещера Marni дефилира мъжката и женската колекции Есен/Зима 2024/25. Специални гости на шоуто бяха Кание Уест и съпругата му Бианка Ченсори.