Следва

Бриджит Макрон планира да модернизира Елисейския дворец?

Copy/Paste: Когато прекалено много искаш да си като Меган

When too much is too muc...

Celebrities преди 5 години

Мненията по въпроса с избора на сватбена на рокля на Меган Маркъл са доста разнородни и макар на нас да ни харесва, то доста хора сa с изключително негативно мнение за нея. Всички обаче сме на едно мнение по следния въпрос...

Именно роклята на Тифани Хадиш, с която излезе на сцената на MTV Awards, която е абсолютно копие на сватбената рокля на Givenchy. По всичко си личи, а и самата Тифани признава, че е направила всичко възможно, за да намери същия модел.

По нейни думи, ефектът, който е търсила е бил забавление, но ако съдим по реакцията на аудиторията - постигнала е точно обратното... Интересно ни е какво мислят Меган и Кралицата по върпоса....

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.