Следва

Цитирай ме: The Master Антъни Бурдейн

Да или Не: На Ирина новата прическа?

Късо, по-късо, Шейк...

Celebrities преди 5 години

Колебаем се, и то доста, харесва ли ни - не ни ли харесва... От няколко дни насам Ирина Шейк се подвизава с нова прическа, която, хммм, е доста по-различна от старата.


Не, че промените са кой знае колко фрапантни, но популярното руско момиче доста е скъсило дължината на гривата си, че на всичкото отгоре се е поддало на бретон тенденцията.




С новата си коса Ирина се появи на първия ред на шоуто на Dsquared. Пременена в all black визия, която включваше сако /облечено на голо, разбира се/ и панталони до над глезена, Шейк влезе в образа на типичната femme fatale - още повече и с тази ала wet прическа.


Феновете на красавицата са категорични, че новата й визия не им допада особено, но пък ние не мислим съвсем така - защото, вижте тази снимка...

Оставяме на вас да решите - Харесва ли ви или не ви харесва новата Ирина? Отговорите в анкетата долу>>>

Анкета

Допада ли ви късата прическа на Ирина?

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.