Следва

Spring 2019 Menswear: Giorgio Armani

Spring 2019 Menswear: Prada

Като едно от водещите имена в модата, мадам Prada пречупва познатия за нас атитюд на мъжкар...

Runway преди 5 години

Това е и водещото, което самата дизайнерка взима като базис за новата колекция. Вдъхновена от 60-те, sex, drugs, rock ’n’ roll движението и тогавашната естетика, лейди Miuccia създава цялостен образ за днешната действителност.

В търсенето на „нелепото”, както самата го нарича, креативната изгражда стандартни по формата си силуети като съчетание от блузи, тениски, ризи, сака, шорти, панталони и палта. Аутфитите са стилистично допълнени от мини чанти, спортни обувки и кожени, зимни шапки.

Колекцията обхваща безкрайна многоцветност изразена в ярките тонове на червено, синьо, розово, жълто, лилаво и зелено съчетани с тъмни изделия в черни, кафяви и тъмно сини нюанси.

Финишът е постигнат с помощта на колоритни щампи, изобразяващи геометрични растери, абстрактни пейзажи, флорални мотиви и райета.

Модерните 60-те на Miuccia Prada, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.