Следва

Spring 2019 Menswear: Ralph Lauren

Spring 2019 Menswear: Giorgio Armani

Back to the 80’s...

Runway преди 5 години

Колекцията представена за сезона Spring 2019 Menswear на модната марка никак не бяга от утвърдените норми от дизайнерска гледна точка, за които говорихме в дамската резортна колекция. Като споменем Armani веднага мислим на изтънчен вкус, но не само за дизайните, а и за избраните модели, по които буквално припадаме.

Новото показано от модната марка, набляга върху 80-тарската тенденция стилизирана в рафинирана италианска естетика. Стилистично, съчетанията представляват мъжки лукс, фина линия, изчислена форма и леко спортно поведение и всичко това изградено от висококачествени тъкани.

Колекцията обхваща всички функционални елементи на мъжкия гардероб, включвайки панталони, ризи, тениски, палта, костюми, пуловери, суичъри и шорти. Визиите са допълнени от класически елегантни обувки, мокасини, джентълменски шапки, чанти и шалчета.

Цветово, творенията за следващата пролет описани в гамата на студено, ледено изживяване съхраняват безкрайно разнообразие от сини тонове. Индиго, небесно и кралско синьо, подкрепени от сиви, бели, малинови и кафяви нюанси.

Божеството на Giorgio Armani, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.