Следва

Spring 2019 Menswear: Tom Ford

Spring 2019 Menswear: Ralph Lauren

Коктейл визия представена по спортно-елегантен начин…

Runway преди 5 години

….е поставената цел в новата колекция на Ralph Lauren. Вдъхновението произлиза от класическата красота, спортната облицовка на Formula 1 и Арт Деко постерите от началото на ХХ век.

Формите са фини, елегантни и изчистени - със спортен привкус в детайлите. Класическите костюми, ризи и палта са обогатени от спортни парки, блузи, якета и панталони.

Аксесоарите обхващат спортно-елегантна разнообразност, включвайки сакове, еспадрили, кецове, както и класически мокасини. Спортното усещане заема силно място в специалните щампи, както на долнищата, така и на горните модни елементи. 

Цветово, колекцията е базирана на черно и бяло, допълнена с акцентиращи нюанси на зелено, синьо и оранжево. За още по-голяма доза лукс, произведенията, изработени от златни тъкани, привличат особено внимание в колекцията.

Секси, спортно-елегантните мъже на Ralph Lauren, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.