Следва

The best of Resort 2019 vol.3

Spring 2019 Menswear: Tom Ford

Tom Ford си е Tom Ford

 

Runway преди 5 години

Мъжката колекция Пролет/Ляо 2019 на Tom Ford не набляга на конкретна тематика, а по-скоро фокъусът е мъжете да бъдат забелязани където и да са. Като помислим за гореспоменатата модна марка, веднага се сещаме за изискан мъжки силует, скулптуриран в луксозна визия, много доминантен и много елегантен.

Новото предложение на дизайнера обхваща широк спектър на модни елементи, отговарящи на изискванията на един мъж. Събрани на едно място, ежедневни костюми, якета, палта и вечерни ансамбли биват перфектно завършени с изключително стилни аксесоари.

Цялото предлага разнообразие от чанти, сакове, часовници, очила, вратовръзки и бижута. Обувките са до невероятна степен божествени, започвайки с чехли, каубойски ботуши и класически обувки.

Цветово колекцията набляга върху наситените натурални кафяви нюанси, сиви тонове, зеленото и като допълнение - сребърното и розовото. Специален ефект на луксозност и силно модно съзнание е постигнато с пречупените през калейдоскоп животински щампи както и кожените галантерии с леопардов принт.

Стилните, луксозни мъжкари на Tom Ford, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 месец

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.