Следва

Ева Лонгория стана МАМА

За Боби!!!

Това е събиране,с което да помогнем на едно дете да има здраво детство и пълноценен живот...

All About Life преди 5 години

Това е събиране на хора с желание за действена съпричастност,с желание за личен принос към кауза,на проблем, който е на всички ни.Живота започва с плач и неизвестност- какво ще бъде! Никой не знае, никой не може да предотврати онова, от което ни е страх! Шанса е еднакъв за всички!

Борислав е на 1г и 3м. Роден е преждевременно.
На третия ден от раждането си получава кръвоизлив в мозъка. След резорбирането на кръвта се установяват множество кисти в целия мозък.Следват още усложнения.Последвалата детска церебрална парализа се опитват да преборят чрез ежедневни рехабилитации, които до този момент дават резултат. Наскоро в живота му се появи ново препятствие-неустановен Синдром на Уест /вид епилепсия/. За рехабелитациите е необходимо посещение в Турска клиника.
На Боби са необходими много интензивни рехабилитации всеки месец, които за съжаление в България не са на нужното ниво, а сумата, необходима за да се направят в Турция е непосилна за родителите му!
И тук Боби и семейството му молят за нашата помощ!!!
Това е!
Има шанс!
Това е каузата!
Да направим и малко , колкото МОЖЕМ,колкото ИСКАМЕ!
Аз зная,че рехабилитацията е единственото,което дава резултат!
Зная,че има голяма разлика дали ще се движиш сам,макар и трудно,или ще си зависим напълно!
Ако мога да увелича шанса-ще го направя!
Нека сме ЗАЕДНО!

Заповядайте в ателието на 27 ми;)
Едни от нас ще предоставят свои дрехи с марка ТЕЯ от изминали колекции,за да може други да ги носят отново;))) Цените ще бъдат между 50 и 150 лв.Това ще е не само купуване на дрехи.Ще бъде обмен на емоции,спомени,усмивки и топла,градивна енергия! Енергията,която искаме да дадем на малкото момченце БОБИ!
Очаквам ви;)))))

Това е сметката,в която ще внесем всички събрани средства.
В нея всеки от вас може да има принос.
Дарителска банкова сметка в лв.:
БАНКА: „Банка ДСК“ ЕАД
IBAN: BG79 STSA 9300 0025 0126 40
BIC: STSABGSF
Борислав Станиславов Стоянов

П.С.
Ако някой желае да участва,но не може да дойде на събитието,или нищо не иска да купи,то,моля нека използва сметката,или да ми се обади.Може да се съпричаства по всякакви начини!

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 15 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.