Следва

Да или Не: За романтично розовата Виктория?

Ева Лонгория стана МАМА

For the first time...

Celebrities преди 5 години

Ева Лонгория е родила първородното си дете. 43-годишната актриса е дарила любимия си със син, а според западните медии момченцето е проплакало вчера в частна клиника в Лос Анджелис.


Първородният син на Ева и Хосе Антонио Бастон носи името Сантяго Енрике Бастон. А по-любопитното е, че слуховете упорито носиха, че звездната двойка ще се сдобие с дъщеря, а не с момче.

"Толкова сме благодарни за това щастие", споделя самата актриса.

За бременността на Лонгория стана известно в края на миналата година. За първи път "отчаяната съпруга" демонстрира закръгленото си коремче още в началото на януари, когато дори публикува снимки в акаунта си в Instagram.

Актрисата заслужава да отбележим, че по време на бременността си тя водеше изключително активен начин на живот и не спря да работи с пълна сила и енергия.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.