Следва

We love: Първата на Марго за Chanel

Джиджи VS. Лорън: Коя има повече корици на Vogue?

35 and counting...

All fashion преди 5 години

В понеделник Джиджи Хадид сподели последната си корица за Vogue Australia юни 2018. На снимката моделът е с еклектична визия, а надписът гласи "Break the rules". Сама по себе си, Джиджи е заслепителна, но тук фокусът ни не е външният й вид, а броят корици, които има зад гърба си..

Тя е едва на 23, а e била на кавъра на модната библия 35 пъти. Нейни близки и почитатели споделят еуфорията от успеха на Джиджи в социалните мрежи, като коментират как още си спомнят вълнението й в началото.

Според експерти, Хадид има потенциала да надмине рекорда за най-много корици на Vogue, който понастоящем е на Лoрен Хътан, която е сред най-добрите модели на 70-те. Последната корица на Хътан е през октомври 2017 за италианското издание на списанието. На почти 74 години тя е с 27 кавъра за американския Vogue и общо 40 за цял свят. Дали обаче 23-годишната Джиджи няма и отнеме рекорда в най-скоро бъдеще? Предстои да разберем....

More All fashion

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 18 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.