Следва

Savage X Fenty: Бельото на Рири in real life

We love: Първата на Марго за Chanel

Snow Queen...

All fashion преди 5 години

Марго Роби вече официално е част от луксозното семейство на Chanel. Популярната актриса представи кампанията за първата колекция Coco Neige, вдъхновена от зимните спортове.



Снимките са подписани от самия Карл Лагерфелд, който в продължение на много години е креативен на известната френска модна къща.







"Тази фотосесия бе едно от най-добрите преживявания в кариерата ми. Едно от първите неща, които Карл Лагерфелд ми каза е, че никога не трябва да се отнасяме прекалено сериозно. Той е велик творчески ум и най-хубавото е, че знае много добре точно какво иска. Той е гений, но след като прекарах време с него лично, разбрах, че е и чудесен човек", казва за първото си Chanel преживяване сексапилната блондинка.







Кадрите на Роби са толкова божествени, че чак за малко си помечтахме да е зима и да може да се втъкнем в тези прекрасни, изпипани до безобразиe, дизайни.




More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 7 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.