Стил урок на седмицата: SUNglasses are a Girl's Best Friend

Стил урок на седмицата: SUNglasses are a Girl's Best Friend

Shine brigt like a diamond...

Нямате търпение за лятото и дългоочаквана и дългопланувана почивка? И ние. А докато чакаме, на плажа или в града очилата си остават най-култовия аксесоар, с който да оползотворим по най-добрия начин слънчевите дни и летните аутфити.

Очевдино е, че за този сезон дизайнерите не се свенят да си играят с форми, щампи, обем и структора на аксесоарите, поставяйки огромен акцент именно върху тези елементи, чиято изначална функция е да допълват визията, а не да я "правят". Ролите се разменят и както по всичко личи Пролет/Лято 2018 (а може би и Есен/Зима 2019?) е сезонът на аксесоарите: GO BIG OR GO HOME! Започвайки от преувеличените силуети, които вече наблюдаваме навсякъде, през гигантическите шапки на Jacquemus и стигайки до предмета на днешното обсъждане - очилата.

Абсолютно задължителен елемент от гардероба на всяка кокона не само през лятото, слънчевите очила придобиват съвсем ново тълкувание от водещите дизайнери, а ние вече сме на разположение да "консумираме" тенденцията. Забравяме да мислим за тях като завършващ елемент на аутфитите си и започваме да изграждаме тоалетите си около любимия нов чифт.

Освен дизайнерите, които по принцип ексепериментират с аксесоара (Gucci, Dolce&Gabbana, Dior), за сезон Пролет/Лято 2018 по-специално внимание на очилата обръщат и в къщите на Giorgio Armani, Miu Miu, Prabal Gurung, Stella McCartney.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.